lejlighedens fælles opholdsrum forbindes. to af stuens vægge indrettes som reol-vægge.

flere kvadratmeter på samme areal

herskabslejligheden rummer en familie på fire, hvor lejlighedens eksisterende udformning ikke muliggør, at de kan blive boende. lejligheden mangler et børneværelse samt en forbindelse mellem boligens fælles opholdsrum.

løsningen er en gentænkning af planløsningen, hvor de fælles opholdsrum flyttes mod gaden, og de private rum flyttes mod gårdhaven. med et køkken-alrum gives der plads til både et værelse yderligere og et badeværelse.

bygherres ønske om at bo centralt, men samtidig ikke gå på kompromis med rummeligheden er herved opnået.

eksisterende høje entré bevares, og males med en markant tone, for at understrege lejlighedens fordelingsrum.
nyt køkkenalrum med direkte forbindelse til opholdsstuen. skydedøre indbygges i reol-væg, for at skabe fleksibilitet og mulighed for en opdeling.