Have PS.png
opholdsrummene – køkken-alrum og stue er placeret i samme niveau som haven, så haven vil fremstå som en forlængelse af de indendørs fællesrum.

moderne villa med relationer til nabohusene og deres arkitektoniske værdier.

projektet udspringer af det eksisterende hus på grunden, som desværre har så stor en sætningsskade, at det ikke vil kunne reddes.

den nye villa i skibhuskvarteret i odense omfavner områdets arkitektoniske kvaliteter – mod gaden trækker huset tråde til de omkringliggende murermestervillaer, mens det mod haven relaterer sig til den moderne arkitektur med store åbninger. da facaden mod haven er nordvendt, giver det her gode muligheder for at øge glasarealet og dermed lysindtaget samt at skabe en bedre forbindelse mellem opholdsrummene og haven.

Alrum PS.png
køkkenet er placeret i opholdsrummenes indhak, mens spisestuen ligger i det dobbelt høje rum.
Kig langs PS.png
huset er placeret på en skrånende grund. adgangsforhold til både hus og have er placeret på samme side for at skabe en tydelig ankomst til boligen.