KØKKEN.png
indretning af husets køkken-alrum

ny villa med fokus på den menneskelige relation til natur og materialer

med en beliggenhed til egen sø og naturområde tager det nye hus udgangspunkt i bygherres ønske om et hus, som er bundet op på en social familie. huset er indrettet således, at fællesrum og værelser kan lukkes mere end mindre af, hvilket giver muligheden for både en social og privat setting. 

huset opføres på en nyudstykket grund, hvorfor det ikke har været muligt at genanvende materiale fra et allerede eksisterende hus. 

2021.11.23_Kirsebær Allé 9_Kig gennem køkken.jpg
huset indrettes med en fleksibel funktionalitet i mængden af, hvor åbent/lukket huset er.
FACADE.png
inde og ude flettes sammen, så sommerhalvåret byder på en 'større' stue. 
STUE PS FIRE.png
husets opholdsrum med åben pejs og muligheden for en mere intim indretning,