Entre.png
det gamle bryggers bliver erstattet af en entré, hvor der både er indtænkt funktionerne i et bryggers og i den indbydende entré. den blå farve i entreen skal skabe en tydelig velkomst.

den blå farve betoner ankomsten i en ny centreret entré

renovering af 80’er villa med fokus på den grønne nabo – skoven. bygherre ønskede sig flere kvadratmeter til sin bolig, hvorfor vi foreslog at ændre på nogle få områder i planløsningen. med få indgreb får kunden derved flere ’brugbare’ kvadratmeter.

Soveværelse.png

det eksisterende soveværelse orienterer sig mod skoven. da denne vender mod nord, bliver der derfor åbnet op med et stort vinduesparti, så naturen kan nydes, uden soveværelset bliver for varmt.

Stue.png
den gamle entré omlægges til niche med boghylder og åbnes op til eksisterende stue. I stuen integreres et opbevarings- og siddemøbel, som med den orange farve vil danne en forbindelse til den blå entré.