Stue.gif
husets eksisterende kælder gøres beboelig og er med til at udgøre det nye fælles opholdsrum.

stærkt koncept med fokus på den oprindelige arkitektur

50’er huset er bygget på en skrånende grund uden forbindelse mellem husets funktioner og den store baghave.

denne skrånende grund udnyttes til at forlænge huset, og samtidig vende tilbage husets oprindelige arkitektoniske udtryk. resultatet bliver yderligere fire værelser samt nyt fælles opholdsrum, som vil stå direkte i forbindelse med baghaven og den nye træterrasse.

Ankomst.gif
renoveret entré med direkte kig ud i baghavens trækroner.  
ankomsten til husets hoveddør vil give samme udtryk som eksisterende, men give et helt andet indtryk, når man entrerer huset. 
Kig-fra-haven.gif
den sydvendte tagflade forlænges mod baghaven for at skabe det fælles opholdsrum. husets eksisterende tilbygning transformeres med matchende sadeltag, så huset vil få et sammenhængende udtryk.
konceptet for huset er, at den sydvendte tagflade forlænges mod baghaven.