IMG_2873.JPG
den nye sydvestvendte terrasse indrammes af det eksisterende sommerhus, og den nye tilbygning

tilbygning til sommerhus – den indre og ydre rumdannelse

projektet bunder i et ønske fra bygherre om at kunne benytte sit sommerhus i en længere periode om året, samt at have mulighed for at have flere overnattende gæster. huset er derfor blandt andet blevet efterisoleret og har fået en tilbygning i forlængelse af den sydlige gavl.

tilbygningen lader sig inspirere af det gamle sommerhus med stråtag, den gule facade, og det sprossede vinduer.

IMG_2849.JPG
IMG_2854.JPG
gengivelse af den gule facade
IMG_2853.JPG
udsigt fra sommerhusets tilbygning til limfjorden
IMG_2833.JPG
mødet mellem gammelt og nyt
IMG_2848.JPG
gengivelse af den gule facade
rundt vindue til den nye tilbygning
det runde vindue sættes i
tilbygningen set inde fra med loft til kip